GuzziKlubben_logo_rund149x75

WebAdmin

 

Sidan senast uppdat:

 

October 09, 2017 

 

Guzzi_banner_675x60

Information om mc-försäkringar

Moto Guzzi Club of Sweden har i dagsläget samarbete med två försäkringsbolag, IF och Bilsport & Mc. Hur dessa fungerar och vart du skall vända dig, kan du läsa nedan.
Klubben jobbar även på att få till stånd fler samarbeten eller möjligen en märkesförsäkring, men hittills utan resultat.

Är det någon som har ideer, tankar eller bra kontakter runt det här med försäkringar så är ni välkomna att framföra dessa till någon av oss i klubborganisationen!

 

Bilsport_logo03

På Bilsport & Mc har medlemmar i klubben 10 % rabatt på hela premien. Klicka på bilden här till vänster och beräkna din premie både med och utan medlemsskap i klubben så får du se hur mycket det gör på just din cykel.
Exempelvis gör det ca:800sek/år på en Centauro, i Stockholm, helförsäkring/helår.

IF_logo03

Om din ögonsten och du uppfyller IFs krav för Veteran (äldre än 30 år), Klassiker (äldre än 20 år) eller Specialfordon (fordon av udda konstruktion avsett som samlarobjekt) så har du som medlem i klubben mycket förmånliga priser hos IF.
Vill du veta mer klickar du på bilden här till vänster eller tar kontakt med Jan Ekström i Arboga som är klubbens besiktnings och kontaktman.
IFs Prislista

Om du har synpunkter på sidan eller dess funktioner, vänligen tveka inte att skicka dessa till WebAdmin.

[Välkommen] [Om klubben] [NyhetsBrev] [Kontakt] [Shop] [Guestbook]

GuzziKlubben_logo_rund149x75

Kolla här då!.........

MGCoS on Facebook